Begagnade ipad. Hem

Fynda en begagnad iPad

Begagnade ipad

For in-stock items, qualifying orders placed before 8:00 pm Monday to Friday will be delivered in one business day. Därmed har Apple sedan juni 2017 fyra olika skärmstorlekar för Ipad: 7,9 tum, 9,7 tum, 10,5 tum samt 12,9 tum. Exempelvis kan du köpa Bluetooth-högtalare eller Bluetooth-hörlurar. Det finns många fördelar med att köpa en surfplatta från Apple. On Elgruvan we want to give you great service from the moment you choose to shop with us.

Next

Elgruvan

Begagnade ipad

Har du frågor är du alltid välkommen att kontakta vår kundservice. Till sist kan du köpa en surfplatta med Windows som operativsystem. Product availability is subject to change. Vi säljer endast Begagnade Mobiler och Surfplattor som är kvalitetstestade och har full funktionalitet. Suffixet Air syftar på samma sak som den tunna och lätta som lanserades några år tidigare, för att den var betydligt tunnare och lättare än. En närmare titt på de olika modellerna För närvarande finns det fyra olika modeller att välja mellan för dig som ska köpa en begagnad iPad: en budgetklass, en mellanklass bestående av iPad Mini och iPad Air, samt en proffsklass, där det är iPad Pro som gäller. Samtliga av våra iPads kommer såklart med kvitto och garanti för att du som kund ska få maximal trygghet.

Next

Begagnad iPad

Begagnade ipad

Med Spotify, Apple Music eller någon annan populär musikapp har du tillgång till all världens musik. Istället för att kalla den för Ipad Air 3 fick den heta Ipad Pro precis som den 12,9 tum stora Ipad Pro som Apple annonserade hösten 2015. Vill du kunna surfa utan wifi? Vi erbjuder fri frakt när du handlar för över 799 kr. Den stora skillnaden mellan Apples surfplattor och är operativsystemet. Det finns många ekonomiska fördelar med att sälja begagnad elektronik innan du köper ny.

Next

Begagnad iPad 3 16GB Wi

Begagnade ipad

Letar du efter en högkvalitativ surfplatta till ett lågt pris så har du hittat helt rätt. De flesta spel fungerar alldeles utmärkt på en enklare, billigare surfplatta men somliga spel kräver en surfplatta med rejäl prestanda, snabba processorer och mycket minne. Apple iPad Air 2 är endast 6,1 mm tjock och är utrustad med en Retina-touchskärm. Vi är experter på begagnad elektronik och våra duktiga elektriker går grundligt igenom alla artiklar innan de går vidare till försäljning. Upplösningen ligger på 2048 x 1536 pixlar och storleken på skärmen är 9,7 tum. Det är alltid bra att hålla utkik om det är en speciell produkt du vill köpa.

Next

Fynda en begagnad iPad

Begagnade ipad

En Apple iPad Air 2 är perfekt för dig som använder din surfplatta till att se filmer och serier eller har ett arbete som innebär att du har användning av en skärm med hög upplösning. Spara pengar och köp en begagnad iPad på Blue City Första generationens iPad presenterades redan den 27 januari 2010 av Steve Jobs vid en presskonferens i San Francisco. Tack vare 4g-tekniken kan du surfa precis var som helst och är inte beroende av något publikt nätverk. Dessutom är glaset laminerat direkt mot skärmen. En surfplatta är mycket portabel och lätt att använda. PayPal Credit Terms and Conditions Subject to credit approval. Windows är inte riktigt lika etablerat som operativsystem för telefoner och surfplattor, men erbjuder ändå ett stort antal appar och funktioner.

Next

Begagnad iPad Air 2

Begagnade ipad

När du köper begagnad elektronik på Blue City sparar du inte bara pengar, du gör även ett gott miljöval. Tack vare att vi är din mellanhand så kan du alltid känna dig säker på att din beställning hamnar i trygga händer. Med iPad Air 2 presenterade Apple dessutom helt nya färger på både fram- och baksidan, så att du har större frihet att välja en personlig variant som passar just dig. Ett annat praktiskt tillbehör är ett fodral. På den amerikanska marknaden var det initiala priset för en Ipad mellan 499 och 829 beroende på minnesstorlek och -uppkoppling och på den svenska marknaden 4 695 kronor inklusive moms för den billigaste.

Next

Begagnad iPad

Begagnade ipad

For addresses in northern Scotland and islands, next-day delivery may not be available. Köp billiga Mobiler eller Surfplattor hos Teknik House. Vårt sortiment av varierar och vi gör alltid vårt bästa för att hålla ett bra urval för våra kunder. Det är enkelt att komma igång och de flesta funktioner är intuitiva. En iPad är utmärkt att ha med sig på möten för att skriva minnesanteckningar. All our sales are made through our store, or through this website where you can buy pieces of our catalog by mail order. Märken som uppkommit av normal användning.

Next

Begagnad iPhone till bästa pris online

Begagnade ipad

Fynda begagnade surfplattor Fördelarna med surfplattor är många. Varmt välkommen med din beställning! Arkiverad från den 22 mars 2017. Med ett fodral skyddar du din surfplatta från smuts, stötar och repor. Skärmen är mattare än hos tidigare modeller vilket gör att du slipper reflektioner. Skärmen har naturlig återgivning av färger och nyanser. Du kan alltid känna dig trygg när du köper produkter hos oss, det ingår alltid 2 års garanti och 14 dagars bytesrätt.

Next