Autobusni kolodvor zagreb adresa. Kolodvor Daruvar

Autobusni Kolodvor Zagreb

Autobusni kolodvor zagreb adresa

Informativna služba Autobusnog kolodvora osim informacija o polascima i dolascima autobusa sa Zagrebačkog kolodvora daje i informacije o polascima i dolascima autobusa iz ostalih gradova Hrvatske i Europe. Autobusni kolodvor Rijeka Vam nudi sljedeće usluge: kupovina karata, garderobu, hranu, piće, trgovinu, bankomat, taxi i mjenjačnica. To znači da vam je prijevoz osiguran. Imate li par sati vremena do polaska, uskočite u tramvaj i za 10-15 minuta ste na Trgu bana Josipa Jelačića, Gornjem gradu, odnosno u Tkalčićevoj ulici gdje kušajte lokalnu craft beer revoluciju i pojedite nešto zanimljivo u brojnim zalogajnicama i restoranima. Autobusni kolodvor u Daruvaru udaljen je nekoliko stotina metara od centra grada i pored željezničke postaje.

Next

Informacije i rezervacije

Autobusni kolodvor zagreb adresa

Koristite gore navedeni prtraživač kako biste pronašli vozni red autobusa iz i prema Sinju. Našom ostvarujete 5% popusta na kupovinu autobusnih karata. U slučaju pritužbi na prijevoznika zaposlenik bi vas ipak mogao uputiti direktno na prijevozničku tvrtku. Autobusni kolodvor u Čazmi se nalazi u centru grada, a s obzirom da grad niej velik, moguće je pješice doći do svakog mjesta unutar grada. Naći ćete ju kod dolaznog perona 106. Oružje, eksplozivni, zapaljivi i lako lomljivi predmeti ne primaju se na pohranu. Budući da smo ranije predložili da umjesto čekanja imate mogućnost otići na kavicu valja reći da se u zgradi nalaze kafići gdje ste u prilici pročitati vijesti, odnosno predahnuti.

Next

Kolodvor Čazma

Autobusni kolodvor zagreb adresa

Za siguran i redovit polazak i dolazak autobusa sa 44 perona brine se stručno osoblje Prometne službe. Autobusni kolodvor Krk Vam nudi sljedeće usluge: kupovina karata, hranu, piće, mjenjačnicu, kiosk, taxi i parking. To potražite na njihovom webu. Autobusni kolodvor Rab Vam nudi sljedeće usluge: kupovina karata, garderobu, hranu, piće, trgovinu, bankomat, mjenjačnica, taxi i kiosk. Ako prije Tvornice Kulture skrenete desno, ulicom Ljudevite Posavskog doći ćete do Muzeja Automobila Ferdinand Budicki, koji radi svaki dan od 10 do 19 sati. Na autobusnom kolodvoru nalazi se kiosk i cafe bar.

Next

Kolodvor Čazma

Autobusni kolodvor zagreb adresa

Parking je smješten sa stražnje strane kolodvora. U slučaju da želite nastaviti vaše putovanje, na raspolaganju su vam sljedeće usluge prijevoza u blizini stanice Glob Tourist Stop: taxi stajalište. U Zagreb smo pronašli 3 autobusne stanice: Zagreb, Kolodvor se nalazi otprilike 3. Rijeka Rijeka, najveća luka na istočnoj obali Jadrana, mnogima je izrazito zanimljiva turistička destinacija. Garderoba na Autobusnom kolodvoru smještena je kod dolaznog perona 106 I u prostorima garderobe nalazi se i Cargo servis za prijem i otpremu pošiljki Parkiralište za osobne automobile nalazi se na sjevernom dijelu autobusnog kolodvora Ulaz iz Držićeve ulice , a raspolaže sa dovoljnim brojem parkirnih mjesta i u uvjetima pojačanog posjeta. Korištenje toaleta naplaćuje se 3 kune, a naći ćete ga lijevo od ulaza prema peronima ako ste okrenuti prema ulazu, a Držićeva vam je iza leđa.

Next

Autobusni kolodvor (AK) Zagreb informacije, vozni red, cijene, polasci i rezervacije

Autobusni kolodvor zagreb adresa

U slučaju da ste spremni mahnuti Zagrebu i otisnuti se do sljedeće destinacije, ali ne znate kamo bi predlažemo neku od ovih lokacija, tj. Obišli ste Gornji i Donji grad centar grada te interesantne znamenitosti? Ulaz i lift za pristup invalidskim kolicima nalazi se sprijeda, u sjevernom dijelu zgrade - najbolje da pitate na šalteru za informacije jer to nije baš dobro označeno. . Od kolodvora do središta Zagreba pješice stignete za 20tak minuta, a najbolja ruta je prema sjeveru. Ako uđete s južnog ulaza odmah ćete naletjeti na šaltere za prodaju autobusnih karata. Najbliža zračna luka gradu Zagreb, Hrvatska je Zagreb Zračna luka , udaljena 14.

Next

Informacije i rezervacije

Autobusni kolodvor zagreb adresa

Hmm, taj bi podatak svakako trebalo provjeriti pri vašem sljedećem putovanju na Rab. Od međunarodnih linija održavaju se redovni polasci u pravcu Njemačke, Švicarske Zurich, Basel , Italije Trst , Sarajeva, Beograda, Tuzle, te sezonski polasci za Novi Sad, Suboticu i Banja Luku. Putujete li iza 23 h, pogledajte red vožnje noćnog br. Autobusni kolodvor Osijek je redovitim autobusnim linijama dobro povezan sa okolnim gradovima u Slavoniji: Đakovo, Slavonski Brod, Požega, Gradiška, kao i svim većim gradovima diljem Hrvatske: , , Umag, Poreč, Rovinj, , Karlovac, , , , Zadar, Split, Šibenik,. Autobusni kolodvor u Senju nalazi se pored mora i stare gradske jezgre Senja. No onda je to birc s prilično prostranom terasom. Rab Kažu da je otok Rab poznat kao otok ljubavi i sreće, a iz turističke zajednice poručuju da sretni ljudi na ovom otoku već više od 125 godina vježbaju gostoljubivost kako bi posjetitelje i turiste učinili sretnima.

Next

Informacije i rezervacije

Autobusni kolodvor zagreb adresa

Na tome ste šalteru zaposlenika slobodni pitati sve i time otkloniti nejasnoće i nedoumice. U slučaju da svoju kartu niste kupili online i da trebate čekati pripazite prije nego stanete u red. Na većinu ovih destinacija autobusi polaze svakodnevno. I da, za slučaj da ste na trenutak pomislili da se ne plaća - plaća se. Glob Tourist Stop se nalazi otprilike 3.

Next

Kontakti

Autobusni kolodvor zagreb adresa

Autobusni kolodvor Osijek Vam nudi sljedeće usluge: kupovina karata, garderobu, hranu, piće, kiosk i parking. Za one s problemima s orijentacijom, prilično je dobro označen na signalizaciji. Ok, nemam prtljage, što sad Na ravno 10 minuta šetnje u smjeru juga je spomenik 16. Održavaju se brojni polasci u pravcu Njemačke i Švicarske kao i polasci za gradove u okruženju Ljubljanu, , Trst, itd. Inače, kolodvor za informacije i rezervacije radi svaki dan od 0 do 24.

Next