Arena treningssenter klepp. ArenaTreningssenter

English

Arena treningssenter klepp

Eline Victoria, som er resepsjonist på Klepp, viser her to gode øvelser for setet; bootybuilder hip thrust og beinpress. En 45 min klasse som inneholder alt du trenger i en komplett treningsøkt : Kondisjon, styrke og kjernetrening! Vi samarbeider med antidoping Norge og Rent senter. Arena Treningssenter er et fullservice treningssenter hvor service, kunnskap og glede går hånd i hånd. Gratis vindusviskere inkludert montering ved ruteskift. Vi har sommerkort for ikke-studenter også, og mulighet til å kjøpe 1 enkelt måned. Selvbetjente treningssentre med lave priser og gode åpningstider.

Next

ArenaTreningssenter

Arena treningssenter klepp

Vi håper vi får dele ut minst 10 til den kommende uken. Når setemuskulaturen ikke er sterk nok, vil andre muskler som ikke er designet for jobben, ta over. Visste du at : Sterk setemuskulatur hjelper og gir støtte for korsryggen din? Vi har ingen innmeldingsavgift eller øvrige gebyrer. Cato er i tillegg tilstede med Kroppsanalyse og Joar starter opp med Bootcamp! Hopp i treningstøyet og bli med på spinning! Søndag har vi vanlig åpningstid, men ingen gruppetimer. Under finner du 5 tips til økter du kan gjøre for å vedlikeholde formen på ferietur. Våre verdier er å være løsningsorienterte, inkluderende, kvalitetsbevisste og engasjerte. It is not allowed to exercise barefoot or topless.

Next

English

Arena treningssenter klepp

Vi ønsker alle våre medlemmer en riktig god pinse! Er du usikker på utførelse eller valg av øvelser? Ta gjerne kontakt med om du lurer på noe! Kjøp sommerkort og tren gratis i juni, du betaler kun for juli og august. Påmelding og spørsmål til: innen 16. På Klepp vil timen med Klepp sykkelklubb gå som normalt fra 18:45 -19:15, det er da 12 tilgjengelige plasser i bookingen som tidligere. Du trenger ikke være medlem på Arena for å være med på spinningen, men ring inn på forhånd, telefon 51 800 900, for å sikre deg en plass i salen. Kom og spør om du lurer på noe ang trening, øvelser etc. Disse musklene er viktige for prestasjonen i aktiviteter som løping og sykling. Hopp i treningstøyet og bli med på spinning! Bli med og test ut vår nye 30 min klasse førstkommende tirsdag kl.

Next

Sport 4 You!

Arena treningssenter klepp

Arena Treningssenter har to treningssentre på Nord-Jæren, i Stadion Parken på Hinna Stavanger og i Jærhagen på Klepp. Se vår nettside for oversikt over sommertilbud og priser, Minner om at det arrangeres Bon Jovi konsert på Sr-Bank Arena i morgen, og senteret på Hinna må derfor stenge kl. For innmelding, prøvetime eller øvrig info, ta kontakt: Tlf: 936 85 652 Mail: Facebook: Vi har sentre på Hommersåk, Klepp, Bryne, Sviland, Tjelta og Forsand. Vi synes at alle dere som klarer å holde på de gode vanene gjennom sommeren fortjener heder og ære, derfor lanserer vi Arena Sommerhelt 2019! Vi kjører maraton både på Klepp og Hinna og du har sjansen til å få en herlig treningsøkt med god variasjon! Vi gjør oppmerksom på at det ikke ikke gis dobbel rabatt både student og familie. Bli med, det eneste du trenger å gjøre er å gå på Red Zone timer.

Next

ArenaTreningssenter

Arena treningssenter klepp

Paper and disinfectant spray can be found in the training studio. Vi har også student, pensjonist, uføretrygdet og offshore- rabatter. Hos oss får du 10% familierabatt på våre allerede meget lave priser dersom dere er to eller flere fra samme husstand som innmeldes. Ta gjerne med en venn som har lyst å prøve ut de fantastiske gruppetimene våre!. Information in english In this section you'll find information in english. . .

Next

Åpningstider

Arena treningssenter klepp

. . . . . . .

Next

English

Arena treningssenter klepp

. . . . . . .

Next

Personlig trening prisliste

Arena treningssenter klepp

. . . . . .

Next