Adidas sneakers γυναικεια. Γυναικεία Παπούτσια Adidas « opo.gr

Icons/Social/Google

Adidas sneakers γυναικεια

Η adidas διατηρεί το δικαίωμα να απορρίψει οποιαδήποτε εξατομίκευση, ονόματα, λέξεις ή φράσεις ή συνδυασμούς αυτών που εμπίπτουν σε οποιαδήποτε από τις παραπάνω κατηγορίες. Παραδείγματα περιπτώσεων στις οποίες μπορεί να μην γίνει δεκτή η παραγγελία σας είναι τα εξής: α. Εάν τα Προϊόντα εμφανίζονται στον Ιστότοπο αλλά δεν είναι πλέον διαθέσιμα, β. Αναβάθμισε το αθλητικό σου στυλ και πέρασε στον χώρο της άνεσης και της εγγυημένης ποιότητας που έχει να σου προσφέρει η μάρκα αυτή, η δεύτερη μεγαλύτερη εταιρία αθλητικών ειδών παγκοσμίως. Εάν δεν μπορούμε να λάβουμε έγκριση της πληρωμής σας, γ. Όλα τα Προϊόντα που εμφανίζονται στον Ιστότοπο υπόκεινται σε διαθεσιμότητα. Διατηρούμε το δικαίωμα να ακυρώσουμε την παραγγελία σας μετά τη δημιουργία της σύμβασης πώλησης, τερματίζοντας έτσι τη σύμβαση πώλησης, για τους λόγους που ορίζονται στην παρούσα παράγραφο 2.

Next

Γυναικεία sneakers online: ψηλά και χαμηλά sneakers, slip on, με τακούνι πλατφόρμα ή χωρίς

Adidas sneakers γυναικεια

ΟΡΟΙ ΑΓΟΡΑΣ Σας παρακαλούμε να διαβάσετε αυτούς τους Όρους Αγοράς προσεκτικά πριν παραγγείλετε Προϊόντα online από τον Ιστότοπο. Η adidas διατηρεί το δικαίωμα να διεξάγει ατομικό πιστωτικό έλεγχο για κάθε παραγγελία σύμφωνα με τη της adidas. Μπορεί να επιλέξουμε να μην δεχθούμε την παραγγελία σας κατά την κρίση μας. Ως εκ τούτου, οι παράγραφοι 2. Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στην παράγραφο 2. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα την ακύρωση της παραγγελίας σας. Όλες οι παραγγελίες που υποβάλλονται από εσάς υπόκεινται σε αποδοχή από εμάς.

Next

Γυναικεία Παπούτσια Adidas « opo.gr

Adidas sneakers γυναικεια

. Ανάλογα με τα αποτελέσματα του ελέγχου αυτού, η adidas διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί ορισμένους τρόπους πληρωμής. Βρες εδώ, μέσα από μια μεγάλη συλλογή, τα γυναικεία παπούτσια Adidas που σου ταιριάζουν. Αυτό σημαίνει ότι, αν και προσπαθούμε να διασφαλίσουμε ότι ο Ιστότοπος μας αντικατοπτρίζει τη διαθεσιμότητα των αποθεμάτων μας, μπορεί ένα Προϊόν που εμφανίζεται στον Ιστότοπο να μην είναι πλέον διαθέσιμο προς αγορά. Η αποδοχή της παραγγελίας σας και η κατάρτιση σύμβασης πώλησης των Τυποποιημένων Προϊόντων μεταξύ εσάς και εμάς δεν θα πραγματοποιηθεί έως ότου: α. Η a didas έχει και διατηρεί πλήρως το δικαίωμα να αρνηθεί να αποδεχθεί οποιαδήποτε παραγγελία που γνωρίζει ή ευλόγως υποπτεύεται ότι έγινε με τη βοήθεια ή τη συμμετοχή οποιουδήποτε λογισμικού, ρομπότ, crawler , αράχνης ή άλλου αυτοματοποιημένου μέσου ή συσκευής.

Next

Γυναικεία Παπούτσια Adidas « opo.gr

Adidas sneakers γυναικεια

Απαγορεύεται η πώληση, διάθεση ή επιβάρυνση οποιουδήποτε Προϊόντος πριν περιέλθει στην αποκλειστική σας κυριότητα. Επίσης, να έχετε υπόψη σας ότι ορισμένοι ειδικοί χαρακτήρες δεν υποστηρίζονται από το σύστημά μας. Η adidas διατηρεί το δικαίωμα να κάνει αλλαγές στις τιμές πριν ολοκληρώσετε την υποβολή μιας παραγγελίας. Αυτοί οι πρόσθετοι περιορισμοί θα σας γνωστοποιηθούν μέσω του Ιστοτόπου. Χρήση του Ιστοτόπου και 4. Κανένα δικαίωμα δεν μπορεί να συναχθεί από τυπογραφικά λάθη , περιγραφές Προϊόντων ή πρόδηλα σφάλματα στον Ιστότοπο.

Next

Γυναικεία sneakers online: ψηλά και χαμηλά sneakers, slip on, με τακούνι πλατφόρμα ή χωρίς

Adidas sneakers γυναικεια

Με άλλα λόγια, συμφωνείτε με τους παρόντες όρους αγοράς, όταν i παραγγείλετε οτιδήποτε μέσω του Ιστοτόπου, ii παραγγείλετε οτιδήποτε σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα άμεσα συνδεδεμένη με τον Ιστότοπο ή iii όταν αποδέχεστε μια προσφορά από εμάς. Μπορεί να χρεώσουμε έξοδα παράδοσης. Όλες οι πληροφορίες στον Ιστότοπο είναι μόνο μια πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Εάν υποβάλετε μια παραγγελία μέσω του Ιστοτόπου αυτού, μετά την επιβεβαίωση ότι η εν λόγω παραγγελία έγινε αποδεκτή , θα εκτελεστεί μια σύμβαση πώλησης μεταξύ εσάς και της adidas Hellas A. Μετά την ακύρωση θα σας επιστρέψουμε βεβαίως το ποσό που μας καταβλήθηκε στο πλαίσιο της ακυρωμένης παραγγελίας ή μέρους της. Τα έξοδα παράδοσης ποικίλλουν για κάθε Προϊόν και τύπο παράδοσης. Οποιαδήποτε έξοδα παράδοσης θα χρεωθούν χωριστά, θα αναφερθούν αναλυτικά και θα προστεθούν στο συνολικό ποσό της παραγγελίας.

Next

Icons/Social/Google

Adidas sneakers γυναικεια

Εγγυάστε ότι οι πληροφορίες που μας παρέχετε στην αίτηση ή την παραγγελία είναι ακριβείς και πλήρεις. Επιπλέον, η adidas θα δικαιούται να διεκδικήσει αποζημίωση ίση με την αξία των Προϊόντων που παραγγέλθηκαν. Γυναικεία sneakers online: ψηλά και χαμηλά sneakers, slip on, με τακούνι πλατφόρμα ή χωρίς asterisk bell bell-off bell-on bin caret-down close contact dot dot-empty download dreambox-empty email hamburger head info lock lock-open mobile pen plus search shipping-address shopping-bag-empty three-dots order-shipped new arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up filterby sortby zoom infoNew Για μέρες αφιερωμένες στην άνεση, τα sneakers είναι η ιδανική λύση. Εκτός από τις περιπτώσεις που ισχύουν οι διατάξεις της παραγράφου 2. Διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε μη κόσμιες εκφράσεις και τη χρήση εμπορικών σημάτων. Minimal ή πλούσια σε λεπτομέρειες, η άνεση είναι πάντα εγγυημένη.

Next